Hyvä thema

Wat is Hyvä?

Hyvä is een open-source thema dat gebouwd is op het Magento-platform. Het woord “hyvä” betekent “uitstekend” in het Fins, en dat is precies waar dit platform voor staat. Het legt de nadruk op snelheid, prestaties en een moderne front-end ervaring. Hyvä maakt gebruik van de schaalbaarheid van Magento en biedt flexibiliteit voor ontwikkelaars, terwijl het een gebruiksvriendelijke interface heeft voor winkeliers en beheerders.

Wat zijn de voordelen van Hyvä?

Het kiezen van het juiste thema voor je Magento webshop is belangrijk. Je wilt een thema dat er niet alleen goed uitziet, maar ook past bij de doelen van je bedrijf. Voor iedereen die een website zoekt die voldoet aan de vereisten van zoekmachines als Google, is Hyvä in het bijzonder een goede keuze.

 1. Verhoogde snelheid en prestaties: Hyvä legt de nadruk op snelle laadtijden en algemene prestaties van e-commerce websites, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en hogere conversiepercentages.
 2. Schaalbaarheid van Magento: Gebouwd bovenop het Magento-platform, profiteert Hyvä van de schaalbaarheid en uitbreidbaarheid van Magento.
 3. Gebruiksvriendelijkheid: Gericht op een gebruiksvriendelijke ervaring voor winkeliers en beheerders, met een intuïtieve interface voor het beheren van producten, bestellingen en andere e-commercegerelateerde taken.

Ontdek meer voordelen van Hyvä.

Hyvä en Magento: de basis voor jouw e-commerce website

Wil jij jouw webshop naar het volgende niveau tillen? Of het nu gaat om internationalisering (Magento maakt het eenvoudig om meerdere winkels te beheren in één CMS) of omdat je een toename in bestellingen verwacht, Magento biedt de nodige schaalbaarheid. Met een indrukwekkende capaciteit van 80.000 orders per uur kan Magento jouw groeiambities ondersteunen. Bovendien staat Magento bekend om zijn veiligheid, wat essentieel is voor het beschermen van jouw e-commerce activiteiten.

WebElephant als jouw Magento specialist

Bij WebElephant hebben zowel onze ontwikkelaars als marketeers diepgaande kennis van Magento en Hyvä. Wij begrijpen welke modules passen bij jouw behoeften en integreren deze moeiteloos. Of je nu technische optimalisaties, internationale uitbreiding, of een betere front-end ervaring met Hyvä wilt, wij zijn er om jouw e-commerce groei te ondersteunen. Kies WebElephant als jouw Magento specialist.

The power of we

Ontdek The Power of We met WebElephant, waar ervaren ontwikkelaars klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Neem direct contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

development diensten

 • Webdevelopment

  Creëer een indrukwekkende online aanwezigheid met de professionele webdevelopmentdiensten van Webelephant. Bouw een website die resultaten oplevert.
  Lees Meer
 • Hyvä thema

  Is jouw webshop klaar voor de volgende stap? Kies voor de vele voordelen van het Hyvä thema met een Magento CMS.
  Lees Meer
 • Magento webshop

  Lanceer een krachtige en gebruiksvriendelijke Magento webshop met de expertise van Webelephant. Verkoop online en bereik jouw e-commerce doelen.
  Lees Meer
 • Magento hosting

  Geniet van snelle en betrouwbare Magento hosting met Webelephant. Jouw webshop verdient de beste prestaties en uptime voor optimale verkoopresultaten.
  Lees Meer
 • Webdesign

  Maak een verbluffende eerste indruk met het professionele webdesign van Webelephant. Laat jouw website opvallen en trek meer klanten aan.
  Lees Meer
 • WordPress website

  Lanceer een dynamische en gebruiksvriendelijke WordPress website met Webelephant. Bereik jouw online doelen en beheer eenvoudig je content.
  Lees Meer