Affiliatemarketing

No cure no pay

Affiliate Marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders worden gepromoot door bepaalde publishers. Affiliate marketing is aantrekkelijk, omdat er wordt gewerkt op “no cure no pay” basis. Dit betekent dat je pas betaalt wanneer er een transactie is voltooid. Een aankoop voor jou en een klein percentage voor de publisher. Wanneer affiliate marketing wilt inzetten voor je merk word je gezien als de adverteerder. Jouw product of pagina wordt gepromoot door een publisher. De publisher promoot dit op zijn of haar website, of bijvoorbeeld via social media, emailmarketing of Google Ads.

Plan een afspraak

EEN STABIEL NETWERK

De publisher is relevant voor jouw advertentie, waardoor je kwalitatief goede bezoekers krijgt op de website. Zodra de bezoeker een conversie doet op je website, krijgt de publisher een klein percentage van die order. Dit zorgt voor een stabiel affiliate netwerk tussen publisher en adverteerder. Veel adverteerders kiezen ervoor om de communicatie met een affiliate netwerk en de affiliates uit te besteden. Vaak mist de tijd en de kennis om dit gedegen op te pakken. Webelephant neemt het werk voor je uit handen en zorgt voor een goed resultaat.

DE VOORDELEN VAN AFFILIATE MARKETING

Webelephant helpt adverteerders met het opzetten van een affiliate marketing campagne. Door onze ervaring kunnen we deskundig advies geven op het gebied van affiliate marketing. Wij werken als tussenpersoon tussen de adverteerder en de publisher, en zorgen er ook voor dat de orders worden gecontroleerd.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

 • Publishers zorgen voor extra verkopen
 • Lage opstartkosten en je betaalt alleen voor de resultaten die zijn behaald
 • Een groter bereik op nieuwe sites en media-accounts
 • Inzicht in de resultaten: ook toe te passen in je andere marketing campagnes

The power of we

Ontdek The Power of We met WebElephant, waar ervaren online marketeers klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Neem direct contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

online marketing diensten

 • Online marketing

  Ontdek de kracht van online marketing met Webelephant. Vergroot je online zichtbaarheid, bereik jouw doelgroep en behaal meer conversies.
  Lees Meer
 • Marketing strategie

  Optimaliseer je online aanwezigheid, verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en converteer bezoekers tot klanten met behulp van marketing strategie.
  Lees Meer
 • Search Engine Advertising

  Wil je direct resultaat behalen met online adverteren? Kies voor SEA bij Webelephant en verhoog je online zichtbaarheid en conversies.
  Lees Meer
 • Search Engine Optimization

  Verhoog je organische vindbaarheid en trek meer relevante bezoekers aan met de SEO-diensten van WebElephant.
  Lees Meer
 • Internationaliseren

  Droom je van internationale groei voor jouw bedrijf? Start vandaag met WebElephant: jouw partner voor succesvol ondernemen over de grens. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
  Lees Meer
 • Conversion Rate Optimization

  Optimaliseer de conversie van je website met de krachtige Conversion Rate Optimization van Webelephant. Verhoog je conversieratio en maximaliseer je online succes.
  Lees Meer
 • Leadgeneration

  Verhoog je klantenbestand en genereer waardevolle leads met de effectieve leadgeneratie diensten van Webelephant. Haal het maximale uit je marketinginspanningen.
  Lees Meer
 • Social media marketing

  Breng je merk tot leven op sociale media met de professionele social media marketing van Webelephant. Vergroot je bereik en betrokkenheid vandaag nog.
  Lees Meer
 • B2B Ecommerce

  Breid je B2B-business uit en verhoog je omzet met de krachtige B2B e-commerce oplossingen van Webelephant. Ontdek nieuwe groeikansen.
  Lees Meer
 • Affiliate marketing

  Vergroot je bereik en verhoog je omzet met het effectieve affiliatemarketingprogramma van Webelephant. Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en groei je business.
  Lees Meer
 • Marketplaces

  Breid je online verkoopkanalen uit en bereik miljoenen potentiële klanten met onze marketplaces-oplossingen bij Webelephant. Verhoog je omzet vandaag nog.
  Lees Meer