Conversion Rate Optimization

Van Bezoekers naar Klanten

Je website wordt goed bezocht. Je belangrijkste pagina’s worden goed bekeken. Het aantal sessies op je website stijgt. Maar de conversies blijven achter. Of je doel nu is om aankopen of leads te genereren, conversie optimalisatie is de oplossing. Met CRO haal jij het maximale uit je bezoekers. De sessies heb je namelijk al, maar de aankopen of aanvragen kunnen altijd meer.

DOEL: HET CONVERSIEPERCENTAGE LATEN STIJGEN

Ons team van marketing specialisten en developers slaan de handen ineen om voor jou de beste strategie te ontwikkelen. Wij kijken naar welk doel je pagina’s hebben en gaan vervolgens na of dit doel ook makkelijk haalbaar is op die pagina’s. Onze aanbevelingen en optimalisaties zijn gebaseerd op data en usability.

Dat betekent dat we starten met een grondig onderzoek van de beschikbare cijfers en usability analyses uitvoeren. Door een combinatie van deze twee type onderzoeken krijgen we goede inzichten in het gebruik en de prestaties van je website.

Uit deze analyses vormen we een CRO strategie. Deze strategie bestaat uit een advies- en implementatieplan, die we vervolgens gaan uitvoeren. Afhankelijk van de cijfers kunnen een bepaald aantal testen per maand uitzetten. De resultaten uit de testen analyseren we en daarop volgend gaan we ofwel de test doorvoeren, ofwel verder testen.

WAAROM CONVERSIE OPTIMALISATIE?

 • Haal het maximale uit je bezoekers
 • Genereer extra conversies binnen je website
 • Geef je website gebruikers een betere ervaring
 • Behaal je bedrijfsdoelen
 • Laat je organisatie groeien

Wil je weten of CRO de volgende stap is voor jouw organisatie? Laat ons een CRO scan voor je uitvoeren om te zien wat het voor je website kan betekenen. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

The power of we

Ontdek The Power of We met WebElephant, waar ervaren online marketeers klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Neem direct contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies.

Meer informatie

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

online marketing diensten

 • Online marketing

  Ontdek de kracht van online marketing met Webelephant. Vergroot je online zichtbaarheid, bereik jouw doelgroep en behaal meer conversies.
  Lees Meer
 • Marketing strategie

  Optimaliseer je online aanwezigheid, verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en converteer bezoekers tot klanten met behulp van marketing strategie.
  Lees Meer
 • Search Engine Advertising

  Wil je direct resultaat behalen met online adverteren? Kies voor SEA bij Webelephant en verhoog je online zichtbaarheid en conversies.
  Lees Meer
 • Search Engine Optimization

  Verhoog je organische vindbaarheid en trek meer relevante bezoekers aan met de SEO-diensten van WebElephant.
  Lees Meer
 • Internationaliseren

  Droom je van internationale groei voor jouw bedrijf? Start vandaag met WebElephant: jouw partner voor succesvol ondernemen over de grens. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
  Lees Meer
 • Conversion Rate Optimization

  Optimaliseer de conversie van je website met de krachtige Conversion Rate Optimization van Webelephant. Verhoog je conversieratio en maximaliseer je online succes.
  Lees Meer
 • Leadgeneration

  Verhoog je klantenbestand en genereer waardevolle leads met de effectieve leadgeneratie diensten van Webelephant. Haal het maximale uit je marketinginspanningen.
  Lees Meer
 • Social media marketing

  Breng je merk tot leven op sociale media met de professionele social media marketing van Webelephant. Vergroot je bereik en betrokkenheid vandaag nog.
  Lees Meer
 • B2B Ecommerce

  Breid je B2B-business uit en verhoog je omzet met de krachtige B2B e-commerce oplossingen van Webelephant. Ontdek nieuwe groeikansen.
  Lees Meer
 • Affiliate marketing

  Vergroot je bereik en verhoog je omzet met het effectieve affiliatemarketingprogramma van Webelephant. Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en groei je business.
  Lees Meer
 • Marketplaces

  Breid je online verkoopkanalen uit en bereik miljoenen potentiële klanten met onze marketplaces-oplossingen bij Webelephant. Verhoog je omzet vandaag nog.
  Lees Meer