Internationaliseren: Ondernemen in het buitenland

De stap over de grens

Wil je jouw bedrijf internationaliseren en ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Steeds meer bedrijven besluiten hun horizon te verbreden door over de grens te ondernemen. De redenen variëren: soms zijn bestaande markten simpelweg te klein, maar vaak speelt de wens om te innoveren en de concurrentie voor te blijven in specifieke landen een grote rol.

Een stap naar het buitenland biedt niet alleen kansen voor innovatie, maar stelt bedrijven ook in staat om op grotere schaal te opereren en zo kostenvoordelen te behalen. Bovendien leidt internationalisering vaak tot het vormen van waardevolle strategische partnerschappen en een sterker zakelijk netwerk.

WebElephant is dé scaling company om jouw business internationaal te laten groeien

Bij WebElephant hebben we veel ervaring met ambitieuze bedrijven die internationaal zaken doen. Dit zijn toonaangevende spelers binnen hun sector die streven naar verdere groei. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van AI, technologie en fulfillment is internationaal ondernemen tegenwoordig toegankelijker dan ooit, mits je beschikt over een solide strategisch plan. Ben je benieuwd hoe wij bedrijven hierin ondersteunen? Neem direct contact op. Onze strategen staan klaar om samen met jou deze uitdaging aan te gaan!

Vraag naar de mogelijkheden

De voordelen van internationaliseren

Bij WebElephant combineren we geavanceerde technologie met diepgaand zakelijk inzicht om succesvol te zijn in het buitenland. Internationalisering biedt immers talrijke voordelen. Enkele voordelen van internationalisering zijn:

 • Toegang tot nieuwe klanten en markten
 • Schaalvoordeel
 • Risicospreiding
 • Optie tot diversificatie
 • Concurrentievoordeel

Internationaliseren met WebElephant

Wij hanteren een bewezen stappenplan waarin klanten gemakkelijk kunnen opschalen in het buitenland. Dit plan omvat een grondige analyse van jouw bedrijf en een onderzoek naar de markten die we samen willen betreden. Door deze gestructureerde aanpak te volgen, streven we ernaar samen internationaal succes te realiseren. Dit stappenplan is als volgt opgebouwd:

 1. Organisatie analyse
 2. Domein analyse
 3. Marktonderzoek
 4. Benchmark analyse
 5. Fulfillment
 6. Trends & ontwikkelingen
 7. Wet en regelgeving
 8. Executieplan & Roadmap

The power of we

Kun je niet wachten om jouw bedrijf te internationaliseren? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten. Samen ontwikkelen we een compleet plan, van A tot Z, om jouw doelstellingen te bereiken.

Neem direct contact op

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

online marketing diensten

 • Online marketing

  Ontdek de kracht van online marketing met Webelephant. Vergroot je online zichtbaarheid, bereik jouw doelgroep en behaal meer conversies.
  Lees Meer
 • Marketing strategie

  Optimaliseer je online aanwezigheid, verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en converteer bezoekers tot klanten met behulp van marketing strategie.
  Lees Meer
 • Search Engine Advertising

  Wil je direct resultaat behalen met online adverteren? Kies voor SEA bij Webelephant en verhoog je online zichtbaarheid en conversies.
  Lees Meer
 • Search Engine Optimization

  Verhoog je organische vindbaarheid en trek meer relevante bezoekers aan met de SEO-diensten van WebElephant.
  Lees Meer
 • Internationaliseren

  Droom je van internationale groei voor jouw bedrijf? Start vandaag met WebElephant: jouw partner voor succesvol ondernemen over de grens. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
  Lees Meer
 • Conversion Rate Optimization

  Optimaliseer de conversie van je website met de krachtige Conversion Rate Optimization van Webelephant. Verhoog je conversieratio en maximaliseer je online succes.
  Lees Meer
 • Leadgeneration

  Verhoog je klantenbestand en genereer waardevolle leads met de effectieve leadgeneratie diensten van Webelephant. Haal het maximale uit je marketinginspanningen.
  Lees Meer
 • Social media marketing

  Breng je merk tot leven op sociale media met de professionele social media marketing van Webelephant. Vergroot je bereik en betrokkenheid vandaag nog.
  Lees Meer
 • B2B Ecommerce

  Breid je B2B-business uit en verhoog je omzet met de krachtige B2B e-commerce oplossingen van Webelephant. Ontdek nieuwe groeikansen.
  Lees Meer
 • Affiliate marketing

  Vergroot je bereik en verhoog je omzet met het effectieve affiliatemarketingprogramma van Webelephant. Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en groei je business.
  Lees Meer
 • Marketplaces

  Breid je online verkoopkanalen uit en bereik miljoenen potentiële klanten met onze marketplaces-oplossingen bij Webelephant. Verhoog je omzet vandaag nog.
  Lees Meer