LEADGENERATIE

Klantenbestand vergroten

Een lead is kort gezegd een potentiële klant. Belangrijk hierbij is dat een lead nog géén klant is, en dus nog niets van je afneemt. Maar de potentie is er! En de potentie zie je terug in het feit dat de lead bijvoorbeeld je website heeft bezocht, op je advertentie heeft geklikt of een formulier op je website heeft ingevuld.

Met leadgeneratie, ga je potentiële klanten verzamelen. Met als doel deze om te zetten tot klanten die jouw producten of diensten afnemen. Leadgeneratie is essentieel voor iedere onderneming om nieuwe klanten te werven en om te blijven groeien.

COMBINATIE VAN INBOUND MARKETING EN OUTBOUND MARKETING

Om een zo breed mogelijk perspectief te houden hanteren we bij Webelephant een combinatie van inbound marketing en outbound marketing. Via inbound marketing leiden we potentiële klanten naar jouw onderneming en via outbound marketing vinden we kwalitatieve leads die interesse hebben getoond in jouw onderneming. Lees ook ons blog over 5 tips voor leadgeneratie.

Plan een afspraak in

Inbound marketing

Het creëren van waardevolle content is erg belangrijk zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Inbound marketing is het aan trekken van potentiële klanten door relevante content te creëren die je doelgroep helpt. Voorbeelden van dit soort content zijn blogs, video’s, infographics, etc. Wanneer een potentiële klant zoekt naar informatie, dan zullen ze jouw content zien. Dit zal een band scheppen tussen de klant en jouw onderneming, aangezien jij het antwoord had op hun vragen.

Outbound marketing

Outbound marketing wordt ook het het traditionele marketing genoemd. Bij outbound marketing benader je je doelgroep met verschillende boodschappen via meerdere kanalen met als doel om leads te genereren. Voorbeelden van outbound marketing zijn e-mails, display advertenties, Google Adwords, etc. Deze vorm van marketing ga je zelf actief op zoek naar potentiële klanten.

VOOR WELKE ORGANISATIE IS LEADGENERATIE GESCHIKT?

Leadgeneratie is in te zetten voor iedere onderneming. Afhankelijk van wat jouw doel is (meer verkopen, meer contactaanvragen, meer offertes, meer klanten) kun je je eigen leadgeneratie strategie bepalen. Is je doel meer verkopen genereren? Zorg er dan voor dat je producten goed vindbaar zijn (bijvoorbeeld met Google Shopping). Wil je meer offertes de deur uit sturen? Haal dan bezoekers binnen op je offerte pagina (bijvoorbeeld met SEO en SEA). Wil je meer contactaanvragen of emailadressen? Zorg er dan voor dat je contactform op belangrijke pagina’s te vinden is, en dat die pagina’s goed te bereiken zijn.

Onze digital marketing specialisten helpen je graag om een leadgeneratie plan voor jou op te stellen. Neem contact op en laat onze experts je vrijblijvend adviseren.

LEADGENERATIE SAMEN MET WEBELEPHANT

 • 14 jaar online ervaring
 • Specialisten op ieder vakgebied
 • Zowel development als marketing in house
 • Direct contact
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Transparante communicatie
 • Transparante resultaten

The power of we

Ontdek The Power of We met WebElephant, waar ervaren online marketeers klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Neem direct contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

online marketing diensten

 • Online marketing

  Ontdek de kracht van online marketing met Webelephant. Vergroot je online zichtbaarheid, bereik jouw doelgroep en behaal meer conversies.
  Lees Meer
 • Marketing strategie

  Optimaliseer je online aanwezigheid, verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en converteer bezoekers tot klanten met behulp van marketing strategie.
  Lees Meer
 • Search Engine Advertising

  Wil je direct resultaat behalen met online adverteren? Kies voor SEA bij Webelephant en verhoog je online zichtbaarheid en conversies.
  Lees Meer
 • Search Engine Optimization

  Verhoog je organische vindbaarheid en trek meer relevante bezoekers aan met de SEO-diensten van WebElephant.
  Lees Meer
 • Internationaliseren

  Droom je van internationale groei voor jouw bedrijf? Start vandaag met WebElephant: jouw partner voor succesvol ondernemen over de grens. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
  Lees Meer
 • Conversion Rate Optimization

  Optimaliseer de conversie van je website met de krachtige Conversion Rate Optimization van Webelephant. Verhoog je conversieratio en maximaliseer je online succes.
  Lees Meer
 • Leadgeneration

  Verhoog je klantenbestand en genereer waardevolle leads met de effectieve leadgeneratie diensten van Webelephant. Haal het maximale uit je marketinginspanningen.
  Lees Meer
 • Social media marketing

  Breng je merk tot leven op sociale media met de professionele social media marketing van Webelephant. Vergroot je bereik en betrokkenheid vandaag nog.
  Lees Meer
 • B2B Ecommerce

  Breid je B2B-business uit en verhoog je omzet met de krachtige B2B e-commerce oplossingen van Webelephant. Ontdek nieuwe groeikansen.
  Lees Meer
 • Affiliate marketing

  Vergroot je bereik en verhoog je omzet met het effectieve affiliatemarketingprogramma van Webelephant. Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en groei je business.
  Lees Meer
 • Marketplaces

  Breid je online verkoopkanalen uit en bereik miljoenen potentiële klanten met onze marketplaces-oplossingen bij Webelephant. Verhoog je omzet vandaag nog.
  Lees Meer