Search Engine Advertising

Maximaliseer jouw zichtbaarheid

SEA is een afkorting voor Search Engine Advertising, ofwel Zoekmachine Adverteren. Google heeft een eigen platform ontwikkeld om dit soort zoekadvertenties te creëren, namelijk Google Ads. Het doel van het inzetten van SEA campagnes is om online zichtbaar te zijn. Dit kan zijn om relevant verkeer naar je website te krijgen, maar ook om je bekendheid te vergroten of winkelbezoek in je fysieke winkel te stimuleren.

Er wordt bij SEA advertenties al snel gedacht aan die eerste zoekresultaten in Google, maar ondernemers kunnen op nog veel meer plekken advertenties plaatsen zoals Youtube en Google shopping. SEA is een belangrijk onderdeel in het optimaliseren van je conversies.

GOOGLE ADS: DÉ TOOL VOOR SEA

Google Ads is in Nederland (en de rest van Europe) dé tool voor online marketing.

Met Google Ads kun je campagnes opzetten voor jouw bedrijf. Binnen het dashboard maak je campagnes, advertentiegroepen en advertenties. Om de tool te gebruiken heb je wel enige kennis ervan nodig. Gelukkig is het mogelijk om hier online voor te leren en dit te testen door middel van bijvoorbeeld A/B-testen. Daardoor kan iedere ondernemer in principe adverteren. Echter kan er behoorlijk wat tijd in het managen van campagnes gaan zitten. Daardoor wordt het voor ondernemers lastig om zo goed mogelijk gebruik te maken van Google Ads.

Direct contact

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

Met Google Ads heb je verschillende advertentiemogelijkheden:

 • Zoekadvertenties: advertenties in de zoekresultaten van Google
 • Shopping-advertenties: productadvertenties binnen het Shop gedeelte van Google
 • Display advertenties: banners met teksten op partnerwebsites van Google
 • Video advertenties: video advertenties op Youtube

WAT ZIJN SEA WERKZAAMHEDEN?

Er zijn verschillende belangrijke aspecten aan Search Engine Advertising. Namelijk de advertenties, de website (landingspagina), de kosten en het resultaat. Hiermee moet je altijd rekening houden. Je advertenties zijn natuurlijk de basis. Daarmee ga je het gewenste resultaat behalen en conversies maximaliseren. Bij de advertenties hoort een goede landingspagina, en eigenlijk een goede website in z’n geheel. De kosten moeten binnen je budget blijven en je gaat monitoren voor het beste resultaat.

WELK RESULTAAT KUN JE VERWACHTEN?

Het resultaat dat je van te voren op papier hebt gezet, dat kun je verwachten. Als je Google Ads op een goede manier benut en inzet, kun jij jouw gewenste resultaat behalen. Heb jij echter geen tijd en/of geen kennis over de tool, maar wil je wel graag resultaat? Dan kun je uiteraard de hele SEA uitbesteden.

The power of we

Ontdek The Power of We met WebElephant, waar ervaren online marketeers klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Neem direct contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

online marketing diensten

 • Online marketing

  Ontdek de kracht van online marketing met Webelephant. Vergroot je online zichtbaarheid, bereik jouw doelgroep en behaal meer conversies.
  Lees Meer
 • Marketing strategie

  Optimaliseer je online aanwezigheid, verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en converteer bezoekers tot klanten met behulp van marketing strategie.
  Lees Meer
 • Search Engine Advertising

  Wil je direct resultaat behalen met online adverteren? Kies voor SEA bij Webelephant en verhoog je online zichtbaarheid en conversies.
  Lees Meer
 • Search Engine Optimization

  Verhoog je organische vindbaarheid en trek meer relevante bezoekers aan met de SEO-diensten van WebElephant.
  Lees Meer
 • Internationaliseren

  Droom je van internationale groei voor jouw bedrijf? Start vandaag met WebElephant: jouw partner voor succesvol ondernemen over de grens. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
  Lees Meer
 • Conversion Rate Optimization

  Optimaliseer de conversie van je website met de krachtige Conversion Rate Optimization van Webelephant. Verhoog je conversieratio en maximaliseer je online succes.
  Lees Meer
 • Leadgeneration

  Verhoog je klantenbestand en genereer waardevolle leads met de effectieve leadgeneratie diensten van Webelephant. Haal het maximale uit je marketinginspanningen.
  Lees Meer
 • Social media marketing

  Breng je merk tot leven op sociale media met de professionele social media marketing van Webelephant. Vergroot je bereik en betrokkenheid vandaag nog.
  Lees Meer
 • B2B Ecommerce

  Breid je B2B-business uit en verhoog je omzet met de krachtige B2B e-commerce oplossingen van Webelephant. Ontdek nieuwe groeikansen.
  Lees Meer
 • Affiliate marketing

  Vergroot je bereik en verhoog je omzet met het effectieve affiliatemarketingprogramma van Webelephant. Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en groei je business.
  Lees Meer
 • Marketplaces

  Breid je online verkoopkanalen uit en bereik miljoenen potentiële klanten met onze marketplaces-oplossingen bij Webelephant. Verhoog je omzet vandaag nog.
  Lees Meer