Search Engine Optimization

Organische Groei

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Online marketeers die zich bezighouden met SEO en SEO trends, proberen ervoor te zorgen dat jouw website zichtbaar is in zoekmachines. Zij houden zich bezig met taken die ervoor zorgen dat jouw website op hoge organische posities komt te staan bij zoektermen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. SEO is een continu proces wat nauw gemonitord moet worden. Zo haal jij het maximale uit zoekmachines zoals Google.

SEO begint bij je eigen website. Je website moet goed geoptimaliseerd zijn en moet waarde toevoegen voor de gebruiker. Door SEO toe te passen op jouw website, help je de zoekmachines jouw website te indexeren en hier een waarde aan toe te kennen. SEO omhelst alle technieken die je op jouw website kunt toepassen om invloed op deze waardering uit te oefenen. Hoe hoger deze waardering of PageRank, hoe hoger jouw website in de resultaten terug te vinden is.

IS SEO VOOR JOU TOEPASBAAR?

Search Engine Optimization is geschikt voor elke onderneming. Maar je moet hier wel in willen investeren. Door het optimaliseren van je website zorg je ervoor dat zoekmachines zoals Google je website kunnen indexeren. Die zoekmachines weten dan precies waar jouw website over gaat en aan welke gebruikers je website getoond moet worden. Door middel van SEO komt je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te staan.

SEO is een proces van toepassen, analyseren en verbeteren. Op deze manier haal jij het meeste uit je website en scoor je hoger in de organische zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. We gaan er alles uithalen om een conversie optimalisatie te realiseren!

WAT KUN JE DOEN OM SEO TE OPTIMALISEREN?

SEO zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google en Bing weten waar jouw website zich op richt en hoe relevant jouw website is ten opzichte van de ingevoerde zoekopdrachten. Dagelijks indexeren zoekmachines miljoenen pagina’s om gebruikers de meest relevante resultaten te kunnen bieden.

Er zijn veel verschillende taken die een SEO-specialist op zich neemt om ervoor zorgen dat een website het beter gaat doen bij zoekmachines. Het verbeteren van posities in zoekmachines zoals Google kan bijvoorbeeld door middel van linkbuilding, schrijven van goede content, seo migratie en het verbeteren van technische issues van een website. Daarnaast zijn er nog veel meer aspecten die een SEO specialist kan verbeteren voor het optimaliseren van een website.

SEO OPTIMALISATIES

 • Beïnvloeding van metagegevens
 • Analyseren van gebruikersdata en hierop inspelen
 • Zoekwoordonderzoek
 • Interne linkstructuur optimaliseren
 • Extern linkprofiel opbouwen

Search Engine Optimization is een on going process. Het staat NOOIT stil en gaat ALTIJD door. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Plan een afspraak in

SEO WERKZAAMHEDEN

Off-site SEO omvat alle SEO die buiten jouw website plaatsvindt, maar die wel bedoeld is om jouw site te optimaliseren. Het gaat hier bijvoorbeeld om andere websites die een url naar jouw website plaatsen, waardoor je website belangrijker wordt voor Google.

Off-site SEO is wat lastiger en vereist zeker meer kennis. Zoekmachines zoeken op andere websites naar verwijzingen naar jouw website. Dit is een belangrijke indicatie dat er kwalitatieve content op jouw pagina te vinden is. Jouw website krijgt meer waarde en autoriteit, als je door andere websites genoemd wordt. Een manier om hieraan te werken is door het inzetten van een blog. Een blog is de meest eenvoudige manier om aan on-site SEO en off-site SEO tegelijk te werken. Niet alleen draagt een blog artikel bij aan de content op de website zelf, ook is hier eenvoudig naar te linken vanaf social media of andere relevante websites.

WELK RESULTAAT KUN JE VERWACHTEN?

Het belangrijkste doel van het toepassen van SEO is meer verkeer. Of beter: het doorverwijzen van de juiste klanten naar jouw website. Je wilt als bedrijf natuurlijk dat er klanten op je website komen die interesse hebben in het aanschaffen van jouw dienst/product. Met SEO kun je ervoor zorgen dat die klanten op je website terechtkomen. Door bovenaan in de Google resultaten te staan wanneer een interessante gebruiker naar jouw product of dienst zoekt. Uiteindelijk zal dit helpen in het verhogen van conversies en verlagen van verkeer dat meteen je website weer verlaat.

Zoals eerder aangegeven; SEO is een on going proces. De resultaten moeten door een SEO-specialist continue worden geanalyseerd zodat je snel kan anticiperen op veranderingen van je SEO resultaten. Het inzetten van een SEO-specialist zal op het begin even een investering zijn, maar het resultaat is een goede positie in Google, meer verkeer en meer conversies of leads.

WAT WEBELEPHANT VOOR JOU KAN BETEKENEN

Onze SEO-specialisten staan klaar om websites naar de top te krijgen. Zij analyseren eerst je website, bepalen welke zoekwoorden belangrijk zijn door middel van een zoekwoordanalyse, en hierop wordt een SEO-strategie bepaald. We kunnen de gehele SEO op ons nemen, maar we kunnen dit ook samen oppakken. Dan zullen we de strategie-aanpak verdelen. We houden je minimaal maandelijks op de hoogte van de resultaten. Wij gaan aan de slag om zo snel mogelijk je gewenste resultaat te behalen. Naast dat we de gehele SEO op ons nemen, kunnen we ook een Magento 2 webshop bouwen!

Kiezen voor SEO door Webelephant heeft verschillende voordelen:

 • Ervaren personeel dat iedere dag bezig is met het boeken van resultaten voor jouw website
 • Altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van SEO
 • Persoonlijk contact en passie voor het eindresultaat
 • Wij zijn een officiële partner van Google

Wij willen alle onze klanten de beste service aanbieden. Onze specialisten hebben geen aflopende urenteller, maar gaan door totdat er voor jouw website goede resultaten zijn behaald. Wij hebben ruim 12 jaar ervaring in het succesvol maken van e-commerce concepten en willen onze kennis graag delen met ondernemers die voor dit deel van hun onderneming graag een specialist inhuren.

The power of we

Ontdek The Power of We met WebElephant, waar ervaren online marketeers klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Neem direct contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

online marketing diensten

 • Online marketing

  Ontdek de kracht van online marketing met Webelephant. Vergroot je online zichtbaarheid, bereik jouw doelgroep en behaal meer conversies.
  Lees Meer
 • Marketing strategie

  Optimaliseer je online aanwezigheid, verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en converteer bezoekers tot klanten met behulp van marketing strategie.
  Lees Meer
 • Search Engine Advertising

  Wil je direct resultaat behalen met online adverteren? Kies voor SEA bij Webelephant en verhoog je online zichtbaarheid en conversies.
  Lees Meer
 • Search Engine Optimization

  Verhoog je organische vindbaarheid en trek meer relevante bezoekers aan met de SEO-diensten van WebElephant.
  Lees Meer
 • Internationaliseren

  Droom je van internationale groei voor jouw bedrijf? Start vandaag met WebElephant: jouw partner voor succesvol ondernemen over de grens. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
  Lees Meer
 • Conversion Rate Optimization

  Optimaliseer de conversie van je website met de krachtige Conversion Rate Optimization van Webelephant. Verhoog je conversieratio en maximaliseer je online succes.
  Lees Meer
 • Leadgeneration

  Verhoog je klantenbestand en genereer waardevolle leads met de effectieve leadgeneratie diensten van Webelephant. Haal het maximale uit je marketinginspanningen.
  Lees Meer
 • Social media marketing

  Breng je merk tot leven op sociale media met de professionele social media marketing van Webelephant. Vergroot je bereik en betrokkenheid vandaag nog.
  Lees Meer
 • B2B Ecommerce

  Breid je B2B-business uit en verhoog je omzet met de krachtige B2B e-commerce oplossingen van Webelephant. Ontdek nieuwe groeikansen.
  Lees Meer
 • Affiliate marketing

  Vergroot je bereik en verhoog je omzet met het effectieve affiliatemarketingprogramma van Webelephant. Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en groei je business.
  Lees Meer
 • Marketplaces

  Breid je online verkoopkanalen uit en bereik miljoenen potentiële klanten met onze marketplaces-oplossingen bij Webelephant. Verhoog je omzet vandaag nog.
  Lees Meer