Social media marketing

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De gemiddelde Nederlander spendeert wel twee uur per dag aan social media. Het is ideaal voor bedrijven om voor diensten, producten of een website te adverteren op diverse sociale media. Denk hierbij aan LinkedIn, Facebook en Snapchat. Dit is Social Media Markting. Op social media is het mogelijk om te adverteren door middel van tekst, foto, en video, maar ook adverteren in de vorm van verhalen neemt toe. Onze marketeers zorgen door social media marketing onder andere voor extra website traffic, extra omzet en naamsbekendheid.

META ADVERTEREN

Een van de meest gebruikte social platformen is Facebook. Op Facebook adverteren is ideaal, omdat je direct de doelgroep aan kan spreken. De resultaten van een advertentie zijn erg makkelijk in te zien, waardoor je advertenties steeds kunt verbeteren. Facebook campagnes kun je inzetten voor extra verkopen, naamsbekendheid, website traffic, leads genereren, bezoekers naar je fysieke winkel trekken, meer engagement op je pagina’s en remarketing. De kosten zijn afhankelijk van het soort campagne, maar in principe betaal je bij Facebook ofwel voor een klik, ofwel per aantal bereikte personen.

META INSTAGRAM ADVERTEREN

Op Instagram adverteren is ook een optie. Via Instagram kun je adverteren met bijvoorbeeld mooie productafbeeldingen, volgens hetzelfde principe als via Facebook. Op Instagram kun je kiezen om advertenties weer te geven in Instagram Stories, maar ook in de reguliere Instagram feed. Het is maar net waar je doelgroep zich het meest bevindt, en wat voor afbeeldingen en video’s je gebruikt in de advertentie. Bij Instagram worden de kosten hetzelfde bepaald als bij Facebook. De campagnes die je kunt inzetten zijn ook hetzelfde.

Direct contact

DE PERFECTE SOCIAL MEDIA STRATEGIE VOOR JE ONDERNEMING

Voor elke klant wordt er een op maat gemaakte social media marketing strategie gerealiseerd. Een goede social media strategie is essentieel voor social marketing. De advertenties moeten aansluiten op elkaar en op jouw doelgroep. Webelephant biedt deze mogelijkheid. Door onze ervaring weten we wat wel, en wat niet werkt op het gebied van social media marketing. Zo zorgen wij ervoor dat jouw social media doelen worden behaald. We optimaliseren de social media strategie waar nodig en geven een transparant overzicht van alle behaalde resultaten. Een hechte samenwerking die zich focust op het resultaat is waar wij voor gaan.

Wil jij ook adverteren op social media? Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies over een passende strategie.

The power of we

Ontdek The Power of We met WebElephant, waar ervaren online marketeers klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Neem direct contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies.

Plan een afspraak in

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77

online marketing diensten

 • Online marketing

  Ontdek de kracht van online marketing met Webelephant. Vergroot je online zichtbaarheid, bereik jouw doelgroep en behaal meer conversies.
  Lees Meer
 • Marketing strategie

  Optimaliseer je online aanwezigheid, verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en converteer bezoekers tot klanten met behulp van marketing strategie.
  Lees Meer
 • Search Engine Advertising

  Wil je direct resultaat behalen met online adverteren? Kies voor SEA bij Webelephant en verhoog je online zichtbaarheid en conversies.
  Lees Meer
 • Search Engine Optimization

  Verhoog je organische vindbaarheid en trek meer relevante bezoekers aan met de SEO-diensten van WebElephant.
  Lees Meer
 • Internationaliseren

  Droom je van internationale groei voor jouw bedrijf? Start vandaag met WebElephant: jouw partner voor succesvol ondernemen over de grens. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
  Lees Meer
 • Conversion Rate Optimization

  Optimaliseer de conversie van je website met de krachtige Conversion Rate Optimization van Webelephant. Verhoog je conversieratio en maximaliseer je online succes.
  Lees Meer
 • Leadgeneration

  Verhoog je klantenbestand en genereer waardevolle leads met de effectieve leadgeneratie diensten van Webelephant. Haal het maximale uit je marketinginspanningen.
  Lees Meer
 • Social media marketing

  Breng je merk tot leven op sociale media met de professionele social media marketing van Webelephant. Vergroot je bereik en betrokkenheid vandaag nog.
  Lees Meer
 • B2B Ecommerce

  Breid je B2B-business uit en verhoog je omzet met de krachtige B2B e-commerce oplossingen van Webelephant. Ontdek nieuwe groeikansen.
  Lees Meer
 • Affiliate marketing

  Vergroot je bereik en verhoog je omzet met het effectieve affiliatemarketingprogramma van Webelephant. Ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en groei je business.
  Lees Meer
 • Marketplaces

  Breid je online verkoopkanalen uit en bereik miljoenen potentiële klanten met onze marketplaces-oplossingen bij Webelephant. Verhoog je omzet vandaag nog.
  Lees Meer