RetailRocket

From Clicks to Conversions

Meer over CRO

RetailRocket

WEBSHOP PERSONALISATIE

Webelephant is officiele partner van Retail Rocket, het platform voor webshop personalisatie. Retail Rocket biedt een set van zelflerende algoritmes voor je webshop waarmee je een echte persoonlijke winkelervaring creëert. Bezoekers krijgen hiermee persoonlijke productaanbevelingen te zien op basis van gedrag en historische gegevens. Op basis van A/B testen kun je een omzetgroei van wel 50% verwachten.

Ook trigger mails en e-mailpersonalisatie vallen onder het Retail Rocket platform. Verhoog hiermee de e-mailinteractie van je klanten, en daarmee ook direct je omzet.

Adviesgesprek inplannen

Partners van webelephant

 • MageHost

  Webelephant is officieel partner van Magehost, de beste hostingpartij voor Magento webshops. High performance hardware, diepgaande expertise, gedreven medewerkers, snelle support en een open manier van zakendoen, dat is waar MageHost voor staat.
  Lees Meer
 • Google Premier Partner

  Als Google Premier Partner hebben wij de kennis in huis die nodig is om goede campagnes te bouwen. Een team van experts is dagelijks bezig advertenties op te zetten en te optimaliseren.

  Lees Meer
 • Leadinfo

  Webelephant is officieel partner van LeadInfo. Krijg meer en betere leads dan je concurrentie. Begin met het herkennen van je bezoekers en laat je salesfunnel groeien.

  Lees Meer
 • EffectConnect

  Onze partner EffectConnect is een Marketplace integratie platform. Webshop koppelingen met marketplaces om je omzet te verhogen.

  Lees Meer
 • MageOne

  MageOne is onze partner voor Magento 1. Support vvoro Magento 1 is gestopt in 2020; MageOne is de partij voor permanente en competente support.

  Lees Meer
 • MultiSafepay

  Webelephant is officieel partner van MultiSafepay, de partij voor veilige online betalingen.

  Lees Meer
 • RetailRocket

  Samen met Retail Rocket personaliseren we je online winkelervaring met product aanbevelingen.

  Lees Meer

Get in touch

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.