SkiWebShop & Webelephant

Case: WEBSITE MIGRATIE NAAR CONVERSIEVERHOGENDE MAGENTO 2 WEBSHOP

In het jaar 2020 kwam de ondersteuning van Magento 1 tot een eind. De keuze voor Skiwebshop om over te stappen naar het nieuwe platform Magento 2 was dan ook snel gemaakt. Inmiddels mogen wij al meer dan 7 jaar samenwerken met dit mooie ambitieuze bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Magento 2 webshop werd er ook al snel duidelijk dat er 7 jaar aan doorontwikkeling in de webshop verweven zat. Al deze functionaliteiten zijn overgezet naar de nieuwe omgeving.

Meer over magento webshops

Onze Oplossing

Het nieuwe design is erop gericht om conversie te verhogen, maar ook om bezoekers persoonlijke tips te geven. In het design van Skiwebshop is er aandacht voor sfeer, (product)expertise en uiteraard gebruiksgemak. Ieder seizoen wordt begonnen met een kick-off waar een heel team aan mensen bij betrokken is. Door de intensieve samenwerking kunnen wij de strategie goed uit werken en ervoor zorgen dat wij allebei hetzelfde doel voor ogen blijven houden.

Meer over webdevelopment

Boost je online succes

De overstap van Magento 1 naar Magento 2 moet nu zeker wel gepland gaan worden. Webelephant heeft hier inmiddels ruime ervaring in en kan dit compleet voor je verzorgen. Maar ook een overstap van andere CMS systemen naar Magento 2 is door ons te realiseren. Wil jij de overstap maken?

Maak direct een afspraak

Webelephant casees

Bekijk ons werk

 • SkiWebShop

  Skiwebshop is de grootste online ski specialist van Nederland. Daarnaast zijn zij actief in meer dan 70 landen. Skiwebshop is ontstaan vanuit een passie en dat is dan ook te zien aan de manier van werken en de look en feel van de webshop.
  Lees Meer
 • Van Asten Babysuperstore

  Met jaarlijks zo’n 200.000 zwangere vrouwen weet Van Asten Babysuperstore hoe zij dit de beste tijd kunnen maken.
  Lees Meer
 • Bax Recreatieshop

  Bax totaalrecreatie is een toonaangevende totaalaanbieder als het gaat om kampeer- en buitenleven.
  Lees Meer
 • Zonnerij

  Begonnen als familiebedrijf en nog steeds een familiebedrijf, Zonnerij is een team van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid.
  Lees Meer
 • Burton Car Company

  Burton Car Company is door de jaren heen uitgegroeid tot Nederlands grootste sportautofabrikant. Nu met een compleet nieuwe custom Magento 2 webshop.
  Lees Meer
 • Sanitairsupershop

  Sanitairsupershop is een nieuwe online aanbieder van sanitair producten. Met een enorm assortiment en een zeer gebruiksvriendelijke webshop verslaat ze de ene na de andere concurrent.
  Lees Meer
 • Ecruiser

  Online vindbaarheid verhogen en marktleider blijven in groene mobiliteit, dat hebben we bereikt samen met Ecruiser. Met Google Ads-campagnes en on-page SEO leidden we potentiële klanten naar de website en met remarketing overtuigen we hen tot een aankoop.
  Lees Meer
 • CVP Plus

  Onze slimme aanpak met de juiste zoekwoorden leidde tot een indrukwekkende groei van 154% in online aanmeldingen voor Centrum Vertrouwenspersonen Plus. Een succesvol SEO- en SEA plan voor leadgeneratie op het gebied van sociale veiligheid.
  Lees Meer
 • SportEmotion

  Samen met SportEmotion behalen we maar liefst 36% groei in omzet door de online vindbaarheid te verhogen. Met onze gestructureerde aanpak is de website geoptimaliseerd en zijn Google Ads ingezet om meer potentiële klanten naar de webshop te trekken.  
  Lees Meer
 • Losse-T

  Van nieuwe website met enkele bezoekers naar omzetgroei van 458% en vaste klanten. Met onze strategische aanpak, gericht op specifieke zoekwoorden en doelgerichte SEA-campagnes, trekken we waardevolle bezoekers naar de losse thee webshop.  
  Lees Meer
 • Verbunt Verlinden

  Verbunt Verlinden is een toonaangevende wijnimporteur met merken als Salentein, Graham’s en Bollinger.
  Lees Meer
 • Piet Hoevenaars Sign Industries

  Een strakke webshop speciaal ingericht voor de klanten van Piet Hoevenaars Sign Industries
  Lees Meer
 • Silky Saws

  Silky has gathered already 100 years of experience in the production of handsaws, always with the greatest devotion and according to the latest techniques.
  Lees Meer
 • Huisdierplezier

  Huisdierplezier is dé online dierenwinkel van Nederland en België. Voor iedere huisdiereigenaar zit er van alles in het assortiment. De Magento webshop die de developers van Webelephant hebben gebouwd zit vol met quick wins en conversie optimaliserende snufjes.
  Lees Meer
 • Herberg den Hemel

  Herberg Den Hemel ligt aan de voet van het pittoreske Hilvarenbeek. Volledig vernieuwd sinds juni 2018 met behoud van het historische karakter.
  Lees Meer
 • 4UStore

  4UStore is een jonge organisatie opgericht eind 2013. Onder de paraplu van 4Ustore vallen de webwinkels: Handdoekentoiletpapier.nl, Kantinewinkel.nl en Dropwinkel.eu.
  Lees Meer
 • De Lekkerste Kaas

  Delekkerstekaas.nl is een webshop waar je alle soorten kaas kunt bestellen die je maar kunt bedenken.
  Lees Meer
 • De Voltage

  De Voltage – Indoor Entertainment in Tilburg is het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland.
  Lees Meer
 • Nine Living Concepts

  NINE Living Concepts vertaalt woonwensen naar tastbare ontwerpen. Ontwerpen waarbij interieur en exterieur in elkaar overgaan en perfect aansluiten op de vooraf gestelde kaders.
  Lees Meer
 • 1dagactie.nl

  1Dagactie.nl is een van de eigen webshops van Webelephant geweest, maar is overgenomen door Upmerce. Iedere dag staat er een nieuwe dagaanbieding op de homepage. De rest van de shop is gevuld met diverse soorten koopjes.
  Lees Meer
 • Nomadik Tents

  Nomadik Tents is een Zuid-Afrikaanse fabrikant en leverancier van originele all weather-stretchtenten met distributiecentra in Den Haag, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje.
  Lees Meer
 • Puur Design

  Puur Design is dé aanbieder van design meubels, met een prachtige showroom gevestigd in Eindhoven.
  Lees Meer
 • Europe Archery

  Europe Archery is de grootste webshop in handboogartikelen van de Benelux met meer dan 3000 producten in het assortiment.
  Lees Meer
 • Gruppo Corso

  Gruppo Corso is leverancier van etalagefiguren voor winkels en particulieren. Zowel voor nieuwe als tweedehands paspoppen, torso’s kun je bij hen terecht.
  Lees Meer
 • Tandwinkel

  Tandwinkel wilde meer omzet halen uit hun online vindbaarheid en betaalde advertenties en hiermee hun omzetdoelstellingen behalen. Tandwinkel bevindt zich in een landschap met veel...
  Lees Meer

Make no
bad choices choose us

Onze Werkwijze

1. Afstemmen van de doelen en KPI’s met elkaar. Jouw doel is ons doel!
2. Juiste marketingkanalen bepalen. (Dit zal afhankelijk zijn van de doelen)
3. Evaluatie en bijstellen doelen + what’s next!

Waarom Webelephant?

✓ 15 jaar online ervaring (zie ons portfolio)
✓ Specialisten op ieder vakgebied
✓ Zowel development als marketing in house
✓ Direct contact
✓ Persoonlijke betrokkenheid
✓ Transparante communicatie
✓ Transparante resultaten

Bakje koffie? Neem nu contact op

CONTACTFORMULIER

Benieuwd waar kansen liggen voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.

Door het versturen van dit formulier geef ik akkoord dat mijn gegevens door WebElephant verwerkt mogen worden.

Neem direct contact op

076 886 73 77